Voor 16:00 Besteld morgen in huis

Zelfreinigende kattenbak

Een zelfreinigende kattenbak voor optimaal gemak

Benieuwd naar de vele voordelen van een zelfreinigende kattenbak? Lees dan snel verder! Het fijne aan katten is dat ze zindelijk zijn en uit zichzelf op de bak gaan. Het nadeel is dat ze helaas niet in staat zijn om zelf de bak te verschonen, dus daar zullen jouw mensenhanden aan te pas moeten komen. Geen geliefd klusje in menig huishouden, maar laten we eerlijk zijn: wie houdt er wél van het verschonen van de kattenbak? Helaas is dit ook nog eens een klus die je geregeld meerdere keren per dag dient te doen, wil je jouw neusvleugels en huisdier tevreden houden.

Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. Een zelfreinigende kattenbak verlost jou als katteneigenaar van deze taak. Met de technologie in deze bak beschikt jouw kat altijd over een schone bak. Lees hier meer over hoe de zelfreinigende kattenbak werkt en laat je verbazen.

Bekijk de kattenbakZo werkt de zelfreinigende kattenbak

Zelfreinigende kattenbak

Zodra de kat uit de kattenbak stapt, schept de zelfreinigende kattenbak automatisch na 6 seconden alles dat is achtergelaten op. De ronddraaiende schep deponeert het afval vervolgens in de aparte afvalbak van 2,5 liter die zich aan de achterkant van de bak bevindt. Vervolgens doet de schep nog één rondje om de boel netjes en plat weer achter te laten voor jouw kat. De bak is voorzien van een bewegingssensor, dus wanneer de kat besluit terug te komen tijdens het reinigingsproces, stopt dit automatisch.

De voordelen mogen duidelijk zijn: niet alleen genieten jij en je geliefde kat(ten) van een altijd schone bak, maar je bespaart jezelf ook tijd en moeite. Omdat de zelfreinigende kattenbak het schoonmaken zélf doet, blijft de bak dag en nacht hygiënisch schoon. De bak is zo ontworpen dat het geurtjes zo veel mogelijk blokkeert.

Bekijk onze andere producten


Alle overige functionaliteiten op een rijtje

Een goede eigenschap van deze zelfreinigende kattenbak die door onze klanten zeer gewaardeerd wordt, is het feit dat de bak zeer stil in het gebruik is. Handig, want zeker jouw huisdier zal een fluisterstil opererende bak erg waarderen. Niet alle katten reageren namelijk even goed op onverwacht geluid, en daar heeft de producent van dit product rekening mee gehouden.

De kattenbak sluit je gewoon aan op het stopcontact, er komt dus geen batterij aan te pas. Het design is strak en modern, en zal in elk huishouden passen. Ook goed om te weten: tot vier katten kunnen gebruikmaken van één bak. Deze zelfreinigende kattenbak is dus ook zéker een uitkomst wanneer u meerdere katten heeft.

Tip: combineer dit product met onze kattenbakmat! Zo wordt gemakkelijk voorkomen dat kattenbakkorrels verder in het huis belanden. Voor meer benodigdheden voor je huisdier, kijk ook eens bij onze kitten benodigdheden en puppy benodigdheden.

Neem contact op
Klantenservice

Bereikbaar via Email, Whatsapp, Telefonisch en via Facebook en Instagram

1 Werkdag levertijd

Bestel je voor 16:00 op maandag tm vrijdag dan wordt de volgende dag geleverd. Bestel je op zaterdag of zondag wordt er dinsdag geleverd.

Diervriendelijk

Al onze producten moeten in de eerste plaats diervriendelijk in gebruik zijn. Zo weet je zeker dat jouw dierenvriendje nooit gewond raakt door 1 van onze producten.

Meer dan 5000 tevreden klanten

Pets Luxury Life bestaat nu bijna 2 jaar en inmiddels hebben wij al meer dan 2000 tevreden klanten. Wij zijn begonnen op Bol.com en sinds September 2020 is onze webshop actief.