Voor 16:00 Besteld morgen in huis

Ruilen & Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden we jammer, wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Als je niet tevreden bent over het product kun je het binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Na het aanmelden voor retournering heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons toe te sturen.

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.

Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. 

Stap2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de retourzending, vandaar dat er een Track en Trace code bij moet zo kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Stap3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening 

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je bankrekening staat. Volg de retour voorwaarden die vind je hier.

 

 

 Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via

info@petsluxurylife.nl

 . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies mbt de retourzending kunnen verstrekken, en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code.

De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Klantenservice

Bereikbaar via Email, Whatsapp, Telefonisch en via Facebook en Instagram

1 Werkdag levertijd

Bestel je voor 16:00 op maandag tm vrijdag dan wordt de volgende dag geleverd. Bestel je op zaterdag of zondag wordt er dinsdag geleverd.

Diervriendelijk

Al onze producten moeten in de eerste plaats diervriendelijk in gebruik zijn. Zo weet je zeker dat jouw dierenvriendje nooit gewond raakt door 1 van onze producten.

Meer dan 5000 tevreden klanten

Pets Luxury Life bestaat nu bijna 2 jaar en inmiddels hebben wij al meer dan 2000 tevreden klanten. Wij zijn begonnen op Bol.com en sinds September 2020 is onze webshop actief.